Jump to content


Photo

Campaigns ends too early


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#21 Hunt82

Hunt82

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 22 July 2016 - 10:46 PM

ok I'll do it just a bit later, I'm a bit occupied at the moment...

and if I understand correctly-

 

campaign.ini- is from IL-2\Missions\Campaign\RU\DCG

campaign.dcg, territory.dcg, log.dcg - are from \il2dcg348\Riga41_RU

is it right?

 

and my sequence of actions-

1 I start a new campaign, make all changes and generate a new missions

2 I run the game, search the campaign I need, alttab to dcg, turn on auto mode, generate a new mission again

3 AND COPY FILES YOU NEED

4 I close dcg, go to the campaign and finish the mission

5 AND COPY FILES YOU NEED AGAIN?

is it right?



#22 Lowengrin

Lowengrin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 661 posts

Posted 23 July 2016 - 02:04 AM

Yes.  You've got it all right.



#23 Lowengrin

Lowengrin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 661 posts

Posted 23 July 2016 - 02:17 AM

Also, can you post the dcgerror.txt file after the mission is finished but before you exit the debrief screen.  Thanks!



#24 Hunt82

Hunt82

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 24 July 2016 - 06:29 PM

ok i've made it. I copied not separate files but folders wholly, you'll see it

https://cloud.mail.r.../4oGm/aABPk4Via



#25 Lowengrin

Lowengrin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 661 posts

Posted 24 July 2016 - 11:54 PM

Thanks, this is perfect.

 

Okay, one weird thing is that you have a dcgerror.txt document in your game folder that's generating date and time but no comment.  If you delete that, does it reappear when you generate a mission?

 

But the reason your campaign ends suddenly is because your territory.dcg and locations.dcg files get corrupt.  For some reason the records drop the "side" value.  For example, before the mission:

Cranz_Airfield 2 allied=0 axis=24
Memel_Factory_District 2 allied=0 axis=20
Memel 2 allied=0 axis=40
Memel_Airfield 2 allied=0 axis=30

And then after the mission:

Cranz_Airfield  allied=0 axis=0
Memel_Factory_District  allied=0 axis=0
Memel 2 allied=0 axis=10
Memel_Airfield 2 allied=0 axis=0

Notice there's no number after both Cranz_Airfield and Memel_Factory_District.

 

Why this is happening, I don't yet know.



#26 Hunt82

Hunt82

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 27 July 2016 - 10:52 PM

Today I have played in the manual mode, three missions passed. No bugs, territory.dcg is ok. Manually is all right, and all right when in auto mode we run and exit immidiately. Shit happens only when the game calls DCG after some amount of time. Maybe the cause is connected with memory? You should know it decidedly, because the code of dcg.exe is yours...



#27 Lowengrin

Lowengrin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 661 posts

Posted 28 July 2016 - 04:15 AM

When in auto mode, do you leave DCG running in the background during the mission?  If you are, don't.  Make sure it's closed.



#28 Hunt82

Hunt82

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 28 July 2016 - 12:44 PM

Of course I closed it. Man I know all this things. Ii's a bug of the new exe file, no doubt. As I had written the old exe works fine. I understand it would be easer if I did something in a wrong way, "Ah, He just forgot switch that on and turn this off". But it isnt.



#29 Lowengrin

Lowengrin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 661 posts

Posted 29 July 2016 - 05:47 PM

The problem is, I can't replicate the bug on my end.  And if I can't replicate it, I don't know what's gone wrong.



#30 Hunt82

Hunt82

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 05 August 2016 - 06:14 PM

I can only hope you at least will not remove the Manual Mode :( ...



#31 Lowengrin

Lowengrin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 661 posts

Posted 06 August 2016 - 12:47 AM

Nope, I'll keep it.  Try the new beta.  I made some tweaks which might fix your issue.



#32 Hunt82

Hunt82

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 28 August 2016 - 07:10 PM

Sorry that I couldnt try your new beta immidiately, just was busy a little. And today couldnt login strangely :) . But ok now I was tring a new campaign with the beta8 in autogeneration mode. I have flown only one the very first mission and it ends correctely as yet :o , the campaign didnt end unexpectedly but I got new escort mission and so on...all the last times the first mission was the last, so I have a little hope that now it will be all all right...



#33 Lowengrin

Lowengrin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 661 posts

Posted 11 September 2016 - 11:37 PM

:)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users