Jump to content


Photo

JG1 TS not working?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 GenMarkof007

GenMarkof007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 377 posts

Posted 09 August 2017 - 11:28 PM

S! All,

 

JG1 TS doesn't seem to be working?

Will try to connect around 8:30pm for our ClOD weeekly practice!

 

Cheers,

Gen



#2 Snaggle

Snaggle

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 682 posts
  • LocationSmyrna, Tennessee

Posted 10 August 2017 - 01:03 AM

Fixed

 

S!


S!

JG1_Snaggle_J4

         

Combined%20ribbons.jpg?dl=0


#3 Klaiber

Klaiber

    Advanced Member

  • Administrators
  • 9,300 posts

Posted 10 August 2017 - 02:49 PM

It might have gone down due to a Windows update.

 

If you ever find it down, just PM Butzzell or me. :)


  • Snaggle and GenMarkof007 like this
Klaiber_tiny_R.png?dl=0
Klaiber_tiny_O.png?dl=0
Klaiber_tiny_FS.png?dl=0

Hals - und Beinbruch!

#4 Snaggle

Snaggle

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 682 posts
  • LocationSmyrna, Tennessee

Posted 10 August 2017 - 04:53 PM

It was an update how about me!! PM me PM me :D :ph34r:


  • Klaiber likes this

S!

JG1_Snaggle_J4

         

Combined%20ribbons.jpg?dl=0


#5 Klaiber

Klaiber

    Advanced Member

  • Administrators
  • 9,300 posts

Posted 10 August 2017 - 08:50 PM

I forgot you had access! Haha

 

PM Snaggle too. :D


  • Snaggle likes this
Klaiber_tiny_R.png?dl=0
Klaiber_tiny_O.png?dl=0
Klaiber_tiny_FS.png?dl=0

Hals - und Beinbruch!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users