Jump to content

Forums not working properly : ( wanted to post about SAS DBW and DCG


Sharkzz
 Share

Recommended Posts

Perhaps he attempted a long post and timed out when he went to submit it? That's my guess. You have to check "remember me" otherwise it logs you out in approximately 20 minutes, deleting all the hard work on a post you may have tried to submit. "Remember me" only logs you in for 24 hours, though. Just a theory.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
What specifically is not working with this forum?

 

Thanks in advance for your help.

 

Not sure for about his issue, but I am getting the following DotNetNuke error a lot via I.E. 9:

 

"<HTML><META HTTP-EQUIV="content-type" CONTENT="text/html;charset=utf-8">

 

<H2>DotNetNuke Error</H2>

<HR>

 

<P>

<TABLE border="0" cellSpacing="0" cellPadding="4">

<TBODY>

<TR>

<TD vAlign="top" align="left"><IMG style="border-width: 0px;" id="ctl00_imgIcon"

title="Error" alt="Error" src="../images/red-error.gif"></TD>

<TD vAlign="middle" align="left"><SPAN id="ctl00_lblHeading"

class="NormalRed">An error has occurred.<BR></SPAN><SPAN id="ctl00_lblMessage"

class="Normal">An error has occurred.</SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE>

<HR SIZE="1" noShade="noshade">

 

<P></P>"

 

Seems to work ok with Firefox tho...

 

 

Link to comment
Share on other sites

What specifically is not working with this forum?

 

Thanks in advance for your help.

 

Not sure for about his issue' date=' but I am getting the following DotNetNuke error a lot via I.E. 9:

 

"<HTML><META HTTP-EQUIV="content-type" CONTENT="text/html;charset=utf-8">

 

<H2>DotNetNuke Error</H2>

<HR>

 

<P>

<TABLE border="0" cellSpacing="0" cellPadding="4">

<TBODY>

<TR>

<TD vAlign="top" align="left"><IMG style="border-width: 0px;" id="ctl00_imgIcon"

title="Error" alt="Error" src="../images/red-error.gif"></TD>

<TD vAlign="middle" align="left"><SPAN id="ctl00_lblHeading"

class="NormalRed">An error has occurred.<BR></SPAN><SPAN id="ctl00_lblMessage"

class="Normal">An error has occurred.</SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE>

<HR SIZE="1" noShade="noshade">

 

<P></P>"

 

Seems to work ok with Firefox tho...

 

[/quote']

 

If you are in compatibility mode in IE, turn it off.

 

 

If you aren't in compatibility mode in IE, try turning it on for these forums.

 

I'm not an IE fan, so I don't know which way it works best.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...